Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lazarus blog

Dáböl fícsör: Charlie angyalai és Charlie angyalai: Teljes gázzal

2017. december 27. - 007Lewis

Mert hát mi mást nézzen az ember karácsonykor, ha megcsömörlött a Reszkessetek, betörők!-től... (Egyébként az AXN-en adta le őket két egymást követő este, december 25-én és 26-án.)

charlieangyalai00.jpg

Charlie angyalai (Charlie's Angels, 2000)

Természetesen nem érdekel a sztori (szokásos kémes izé), a logika és a fizikai törvényszerűségek meghazudtolása, de az 1976-tól 1981-ig futó, nagysikerű sorozat filmes remake-je (azóta csináltak egy új sorozatot, de megbukott, valamint tervbe van véve egy új film) mindezektől még nem egy tökéletes agyeldobós szórakozás: a videoklipes múlttal rendelkező McG (polgári nevén Joseph McGinty Nichol, de ő annyira laza, hogy rövidíti a nevét, érted) kétségtelenül a maximumra tolta a csöcsfaktort (Diaz, Barrymore és Liu láthatóan jól érzi magát a szűk hacukákban), és a zenéket is jól válogatta össze, azonban minden jó poénra jut kettő rossz, illetve az akciójelenetek koreográfiái ugyan ötletesek, de a túlságosan sok lassítás és gyorsítás miatt nem mindegyik harc élvezhető. Azért a bejgli (és a popcorn) mellett lecsúszik.

6/10

charliesangels1.jpg

         Feszülős ruhák, csajok, Ibiza

Charlie angyalai: Teljes gázzal (Charlie's Angels: Full Throttle, 2003)

Az alcím stimmel, semmi finomkodás. Még több akció, még több szexi ruházat, még több betétdal, még több gátlástalan pózerkedés... A Teljes gázzal a folytatások legegyszerűbb megoldását követi, mindenből többet ad, ez azonban kevés alkalommal eredményez jobb filmet, és ez a film sem a ritka kivételek egyike. Az alaposan felduzzasztott sztoriban előkerül a múlt, a jövő, és egy régi, rossz útra tért angyal (Demi Moore!) a főellenség... vagyis az egyik, mert van vagy három, de mi a francnak? A sztori követhetetlen és feleslegesen túlzsúfolt, és még drámázni is megpróbálnak, csak hát fárasztó poénokat mondogató, egydimenziós karakterekkel ez igencsak nehéz. De a legnagyobb baj, hogy a film iszonyatosan rohan, egyik helyszínről futunk a másikra, ami miatt még az akciójeleneteket sem lehet értékelni: mire elkezdődnek, már be is fejeződtek. A hölgytrió persze továbbra is élvezi, amit csinál, de én már nem élveztem a kalandjukat: kétórás videoklip-sorozatnak jó, de ez nem egy MTV-produkció, hanem egy mozifilm. Legalábbis elvileg.

4/10

charliesangels2.jpg

 Nyugi, csak kábé két percig vannak ilyen ruhában

A bejegyzés trackback címe:

https://lazarusblog.blog.hu/api/trackback/id/tr413526575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása