Lazarus blog

Thanos beköszön a Thor 3-ban ?

valljuk be, ideje lenne

2015. augusztus 03. - 007Lewis

tumblr_me2kvrpb7o1qgu2vjo1_1280.jpg

Az elmúlt hetekben röppent fel a hír rengeteg külföldi weboldalon, miszerint magának az egész filmuniverzumnak, és a Bosszúállók 3. részének fő-fő (nem tudjuk már hova ragozni) gonosza, az Őrült Titán, Thanos komolyabb szerepet kaphat a Thor 3. részében, a Ragnarok-ben. Több teória is napvilágot látott:

- egyes források szerint a képregénybeli Surtur nevű démon helyét veheti át a sztoriszálban ( aki ugye elhozza Asgardba a világvégét)

- megint mások szerint a frissen trónra ült Lokival fog kooperálni Thanos (ami hihetőbb, bár a Tesseractot és a jogart pont ő vesztette el, ami azért nem jó pont Thanosnál)

Jó páran azonban csak egy rövid cameo-t, vagy egy stáblista utáni jelenetet vizionálnak, melyben Thanos megszerzi az elpusztult Asgardból a Tesseractot, az egyik Végtelen Követ... de akár még Thorral is összecsaphat !

Mi mindenesetre egy komolyabb szerepnek nagyon örülnénk tőle az Infinity War előtt, mert eddig csak székekben ült, bár azt nagyon hitelesen tette.

A Thor 3: Ragnarok 2017 november 3.-án kerül bemutatásra a mozikban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lazarusblog.blog.hu/api/trackback/id/tr337677664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása